Menu

Verfwinkel en toonzaal:
schilderwerken, behangwerken en interieurvormgeving

Kurt Vens Verfwinkel Waasmunster

In onze winkel kan u steeds terecht voor professioneel advies en de nodige materialen voor uw schilderwerken, behangwerken of interieurvormgeving.

Dankzij onze eigen verfmengmachine maken we op enkele minuten uw gewenste kleur in de juiste verfkwaliteit. U kan kiezen uit een breed assortiment aan kleurenstalen. Om u nog een beter beeld te geven van deze kleuren zijn ze uitgeschilderd op verschillende stalen en formaten.

Kom langs voor ons ruim aanbod aan behangpapieren, verven, raamdecoratie, vloerbekleding, muurstickers en meer. Bovendien geven we u gratis advies voor uw project in onze winkel/toonzaal!

Kurt Vens Verfwinkel - ruim assortiment behangpapier Kurt Vens Verfwinkel - verf en verfmateriaal Kurt Vens Verfwinkel - raamdecoratie en bekleding

Cadeaubon te verkrijgen!

Ken je iemand die aan het verbouwen is of net begonnen is aan het bouwen van hun droomhuis? Dan weet je wellicht dat zij de centjes goed kunnen gebruiken voor hun huis. Niets zo leuk als hen een cadeaubon te geven van een speciaalzaak in verf, behang en interieurvormgeving. Ze vinden hier werkelijk alles om hun woning af te werken in stijl.

Een cadeaubon van Kurt Vens is het ideale geschenk voor elke (ver)bouwer!

Kom langs in onze winkel voor jouw cadeaubon.

Onze merken