Menu

Kurt Vens: Schilderwerken & Interieurvormgeving

Kurt Vens BVBA is een onderneming dat zich richt op de esthetische afwerking van uw project. Gespecialiseerd in schilderwerken en interieurvormgeving verzorgen wij zowel nieuwbouwprojecten als renovatiewerken voor particulieren en bedrijven.

Als gezond en stabiel bedrijf zijn we sinds 2003 gegroeid van een éénmanszaak tot een kmo met een tiental medewerkers. Met oog voor detail en zorg voor afwerking leveren we vakmanschap tegen een correcte prijs.

Onze Visie

Kurt Vens specialiseert zich in schilderwerken en interieurvormgeving, waarbij we steeds streven naar de perfecte woonbeleving voor elke klant.

Wij werken met een team van gemotiveerde vakmensen waarbij hoge kwaliteit en een open communicatie met de klanten primeren.

Wij leggen onze nadruk op correcte afspraken met de klant, waaruit een verdere samenwerking van het project kan groeien. Tevens staan wij sterk door onze flexibiliteit om een project binnen een afgesproken termijn perfect op te leveren.

Ons ruim aanbod aan materialen, merken en stijlen in onze winkel zorgt ervoor dat wij iedereen kunnen helpen bij hun persoonlijke keuze. Service en advies komen bij ons op de eerste plaats.

Wij werken enkel met producten en merken waar we zelf 100% achter staan. Tevens hebben wij ook een professionele verfmengmachine waardoor we een zeer uitgebreide kleurenkeuze hebben.

Om ons bedrijf uit te bouwen tot de referentie van interieurvormgeving, investeren we in de kennis en kunde van het bedrijf en de medewerkers, en blijven we dit steeds verder ontwikkelen. Binnen ons bedrijf werken we verder aan een organisatie waarbij alle werknemers zich thuisvoelen en zich verder kunnen ontplooien volgens eigen kunnen en persoonlijke interesse. Enkel zo kunnen we een efficiënte organisatie verder ontwikkelen en blijven groeien.

Wilt u graag met ons samenwerken? Heeft u een interieurproject voor ons?

Contacteer ons
Of bekijk onze realisaties